29.05.2016 ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ στο Σχινιά!

Την τελευταία Κυριακή του τελευταίου μήνατης άνοιξης προσκαλούμε τους μικρούς φίλους των multisports σε μια αληθινή αθλητική γιορτή στο Moraitis Beach στη μαγευτική παραλία του Σχινιά!

Όλα τα παιδιά, από 8 έως 14 ετών, θα έχουν την ευκαιρία, με ελεύθερη συμμετοχή, να λάβουν μέρος στον παιδικό αγώνα Τριάθλου που διοργανώνει η Transition Sports για τους «μίνι» τριαθλητές -κανονικούς, εκκολαπτόμενους ή επίδοξους. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά δεν χρειάζεται να είναι αθλητές για να συμμετάσχουν, έτσι ώστε και εκείνα που είναι ήδη εξοικειωμένα με το άθλημα θα το κατευχαριστηθούν, αλλά και όσα είναι λιγότερο -ή καθόλου- μυημένα θα το γνωρίσουν και θα το αγαπήσουν!

Θα έχει εκκίνηση στις εγκαταστάσεις του Μoraitis Βeach (έξοδος στο ποταμάκι, αριστερά από την εκκίνηση).

Το κολύμπι θα γίνει παράλληλα με την ακτή. Τα 800μ τρέξιμο που ακολουθούν μετά το κολύμπι είναι η απόσταση ως την είσοδο του κωπηλατοδρομίου, όπου τα παιδιά θα ξεκινήσουν το ποδήλατο, επιστρέφοντας στη συνέχεια εκεί για να ολοκληρώσουν με το ‘δεύτερο’ τρέξιμο.

Για όσα παιδιά δεν έχουν επαφή με το κολύμπι, θα υπάρχει δυνατότητα σκυτάλης: στην περίπτωση αυτή η ομάδα θα αποτελείται από 2 παιδιά (ηλικίας 8-14 ετών), ώστε το ένα παιδί που είναι κολυμβητής να καλύψει το κολύμπι. Στη σκυτάλη η απόσταση θα είναι μία: 175μ κολύμπι- 800μ τρέξιμο- 5χμ ποδήλατο – 1χμ τρέξιμο.

Εκτός απ’ τον αγώνα τον ίδιο, πολλά παιχνίδια κι εκπλήξεις θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους! Όπως η AcroYoga για γονείς και παιδιά που θα προσφέρει μετά τους τερματισμούς το Studio Play & Fly.Ενώνοντας την οικογένεια και προσφέροντάς της δημιουργικό χρόνο χαράς και γαλήνης, η AcroYoga θα δώσει τη δυνατότητα στους γονείς να παίξουν αλλά και να γυμναστούν μαζί με τα παιδιά τους μέσα στην ομορφιά του φυσικού περίγυρου πλάι στη θάλασσα. Οπότε, φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε να ‘πετάξετε’…

Επίσης εκεί θα είναι και το « Καθε Κουτί Μετράει«, το πρόγραμμα που ενθαρρύνει την ανακύκλωση των κουτιών μπύρας/αναψυκτικού που χρησιμοποιούμε εκτός σπιτιού, με κάποιο fun-διαδραστικό παιχνίδι για τα παιδιά!

Για πληροφορίες:

info@transitionsports.gr

6947776961 και 2294055965

http://www.transitionsports.gr/