Είσαι ασυνήθης

Η island Tribe ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό να προσφέρει αδιάβροχη αντιηλιακή προστασία σε surfers και σε άλλους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Το προϊόν ήταν τότε μόνο ένα, το island Tribe Clear Gel, το οποίο μέχρι και σήμερα είναι ασυναγώνιστο στην αντοχή του στο νερό.

Η Αντιηλιακή Προστασία island Tribe δεν κάνει λόγο για τα συνηθισμένα αντιηλιακά από το σούπερ μάρκετ. Oι φόρμουλες μας έχουν σχεδιαστεί από άποψη και ιδεολογία, για τον κάθε συγκεκριμένο χρήστη κατά νου.  Από εκείνους που θέλουν να κανουν surf στα μεγαλύτερα κύματα του κόσμου, έως τη μητέρα που ψάχνει για ένα απόλυτα ασφαλή αντιηλιακό για τα παιδιά της.

Εμείς προσφέρουμε τα Tame The Sun ™ και Live Clean ™.

Τα αντιηλιακά island Tribe έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν στον χρήστη τη μέγιστη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη φόρμουλα θα παραμείνει στο δέρμα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της δραστηριότητάς σας.  Πολλές μάρκες ισχυρίζονται ότι έχουν αδιάβροχα αντιηλιακά και το πρώτο συστατικό τους είναι το «Aqua/Νερό»!  Καλό συστατικό, εχει αποδειχθεί όμως ότι προϊόντα με βάση το νερό δεν προσφέρουν μακράς διάρκειας ειδική αδιάβροχη αντιηλιακή προστασία (Βλέπετε Αθλητική Αντιηλιακή Προστασία).

Μην μολύνετε τον ωκεανό με ένα αντιηλιακό με βάση το νερό.

Τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα από τον Αντικαρκινικό Οργανισμό της Νότιας Αφρικής, που είναι γνωστός ως  The Cancer Association of South Africa (CANSA).